Representació del Mapa Cronològic Global de la "Nova Cronologia"
(1a Part)

SINOPSI
del Diagrama Global de la reconstrucció de la Història de l'Europa Occidental, segons la Nova Cronologia

V.2.0

De l'Andreu Marfull-Pujadas.

Projecte basat en el llibre "How it was in reality" (2012), dels professors A.T.Fomenko i G.V.Nosovskiy.

11 de setembre de 2017.

 

Diagrama Global de la reconstrucció de la Història de l'Europa Occidental, segons la Nova Cronologia (pdf).

...

 

En el marc de la NC, és d'especial interès comprendre com i per què Europa Occidental dirigeix una empresa colonial atroç als darrers quatre segles (oficialment). La història oficial és confosa, ja que diversos projectes similars precedeixen aquesta vocació expansiva, com ara el projecte Templer.

 

La història, però, tal i com resulta reconstruïda en aquest exercici, requereix d'un o més llibres i no és d'interès en aquest document. L'interès és compartir un diagrama global perfectament encadellat amb la NC que promouen els professors A.T.Fomenko i G.V.Nosovskiy, per promoure la col·laboració de qui hi estigui interessat.

 

De forma molt resumida, aquest diagrama manifesta que la història dels Templers és la mateixa que l'expansió de la República de Gènova per la Mediterrània, però que no es correspon a l'Edat Mitjana, sinó al que anomenem l'Edat Moderna. De fet, tampoc és el projecte d'una república, sinó d'un Imperi, que s'estén en nom de Joan (el Preste Joan, el Khan) i gràcies a una Aliança (de Salomó, que custòdia el Preste Joan a Etiòpia). Efectivament, es tracta del mite del Sant Calze, que està vinculat amb Maria Magdalena. Aquest projecte fa fallida al segle XVII i, al segle XVIII, Europa inicia el seu particular periple colonial. Paral·lelament, amb el desmantellament del poder de l'Arca de Salomó i el Preste Joan, s'imposa un Papa a Roma i es crea la Francmaçoneria. Aquest procés va acompanyat de múltiples processos d'independència de les nacions (que es manté fins al segle XXI), en paral·lel al manteniment dels poders antics, que persisteixen ocults en formes alternatives de poder. Catalans, borgonyesos, anglesos i portuguesos, francesos i italians, russos i alemanys, danesos i noruecs... fins al segle XVII formen part del mateix imperi original, i des d'aleshores assoleixen la independència.